Стало відомо, коли на Тернопільщині буде призов

Президент України Петро Порошенко оприлюднив строки звільнення в запас військовослужбовців строкової служби.  Також стали відомі терміни проведення чергових призовів у 2018 році.
Відповідний Указ № 33/2018 оприлюднено на сайті Адміністрації Президента - пише Доба.
У документі зокрема йдеться, що військовослужбовців строкової служби, які мають ступінь вищої освіти "спеціаліст" або "магістр" та вислужили встановлені строки строкової військової служби, звільнять у квітні – травні, серпні 2018 року та у жовтні – листопаді 2018 року.
Інших військовослужбовців строкової служби, які вислужили встановлені строки строкової військової служби, звільнять у запас у квітні – травні та у жовтні – листопаді 2018 року.
Призов у 2018 році на строкову військову службу відбудеться у квітні – травні та жовтні – листопаді.
На строкову військову службу призиватимуть придатних за станом здоров’я до військової служби громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу в квітні – травні та у жовтні – листопаді 2018 року.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення