Кременчани на Кубку Закарпаття 2018 із зимового регбі

Понад 350км відстані подолали наші земляки, щоб взяти участь у щорічних змаганнях із РЕГБІ на Кубок Закарпаття. Доречі у цьому році у статусі Міжнародного. 

Ігри проводилися у трьох вікових категоріях, а саме: дорослі - жінки, дорослі - чоловіки та юніори до 13 років (U 13). Кременчани боролися у групах чоловіки та жінки дорослі. 
Попри статус зимового регбі, нашій дружині довелося змагатися весь ігровий день під акомпонент рівномірного дощу. 
Доросла чоловіча команда із РЕГБІ впевнено перемогла команду зі Словаччини у вибірковому етапі змагань. З бойовою нічиєю розійшлися з командою м. Ужгород (15:15)...і поступилися команді м. Покровськ ( Донецька обл.). Боровшись за 3-4 місце наші козаки посіли IV із 8 команд. 
З жіночою командою все просто - МИ ПЕРШІ!!! Честь команди Кременецької ДЮСШ відстоювали студентки КОГПА, ДНЗ "КПЛ" та учні ЗОШ № 1, Ліцею ім. У. Самчука. 
За дорослу чоловічу команду виборювали перемоги представники Кременецької ДСНС України, національної поліції України і просто спортсмени. У складі команди неодноразово проявив себе і Чемпіон Європи з армспорту - Вадим Стецюк. 
Команди висловлюють подяку за організацію виїзду Герасимчуку А. А., Гуславському Д. Г., Кавальчуку В. П., Різнику Михайлу і постійному меценату (!) нашого виду спорту Басію Ігорю. 
Вдячні всім, хто долучився до організації змагань і командам за незламний дух! До нових звершень.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення