На Тернопільщину йде справжня зима з морозами, снігом і хуртовинами

Від 15 грудня до України почав заходити циклон, що приніс дощі зі снігом. Першими його дію відчують західні регіони.
На вихідних – по усій Україні йтимуть дощі, сніг. А від понеділка навіть удень буде мінусова температура, тож сніг, що випаде на вихідних, залишиться, повідомляє Укргідрометцентр .
НЕДІЛЯ, 17 ГРУДНЯ На територію України прийде циклон, унаслідок чого погодні умови в більшості областей погіршаться. У північних, Вінницькій, Черкаській областях йтиме дощ з переходом у мокрий сніг, удень місцями сильні опади та налипання мокрого снігу. Температура впродовж доби 0-5 градусів тепла. У західних областях невеликий сніг, температура вночі та вдень від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла. На решті території дощ (на сході невеликий), температура вночі 4-9 градусів тепла, вдень 7-12 градусів. Вітер південно-західний з переходом у західній частині на північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. 
ПОНЕДІЛОК, 18 ГРУДНЯ Від 18 грудня, за нинішніми прогнозами, до України прийде зима. Сніг, що в більшості областей випаде з недільного циклону, не розтане - температура буде нижче нуля. Вночі, крім півдня та сходу, очікується до 7 градусів морозу. Синоптики кажуть, що ще уточнюватимуть цей прогноз. 
ВІВТОРОК, 19 ГРУДНЯ Уночі очікується на Заході до 2-6 градусів морозу, на Сході та Півдні - від 2 градусів морозу до 2 градусів тепла. Удень у західних, північних та центральних областях буде від нуля до 4 градусів морозу. На Півдні - 1-3 градуси тепла. Сніг обіцяють на Заході, Півночі та на Луганщині. У решті регіонів - без суттєвих опадів
Джерело: te.20minut.ua

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення