Де у Кременці буде можливість придбати легальну новорічну ялинку

Державне підприємство «Кременецьке лісове господарство» має намір реалізувати цього року 1000 шт. новорічних ялинок.


Ціни від 55 до 140 гривень, у залежності від висоти дерева. Можлива й оптова купівля при придбанні у кількості понад ста штук.
До речі, працівники лісгоспу наголошують, що легальні новорічні ялинки можна придбати лише у лісогосподарських підприємствах, котрі заготовляють їх на спеціальних плантаціях та під час проведення санітарних рубок.
«Справжня» ялинка повинна мати самоклейну етикетку з індивідуальним номером та штрих-кодом, який внесено до єдиної електронної системи обліку деревини. Таким чином перевірити легальність походження ялинок досить легко. Це можна зробити на сайті http://www.ukrforest.com/check, ввівши номер із самоклейної етикетки, котра прикріплена до ялинки.
Самоклейні етикетки виготовляють зі спеціального паперу, що унеможливлює їх повторне використання, оскільки вони повністю руйнуються при спробі їх розклеювання.
Державні лісогосподарські підприємства розпочинають реалізацію новорічних ялинок у передноворічний період 2017-2018 р., які заготовляють на спеціальних плантаціях або під час проведення рубок й оздоровлення лісів.

Визначено й місця обладнаних торгівельних майданчиків для продажу новорічних ялинок у ДП «Кременецьке лісове господарство»

  • м. Кременець вул. Акімова 26, контора лісгоспу,
  • м. Кременець вул. Дубенська (навпроти автовокзалу),
  • с. Білокриниця Кременецький район, лісництво,
  • с. Підлісці Кременецький район , лісництво,
  • м. Почаїв лісництво.

Джерело: Kremenets.City

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення