МВС презентувало оновлений сервісний центр в Кременці

Цього тижня було презентовано одразу 10 оновлених сервісних центрів МВС у невеличких містах країни.

Відтепер послуги із реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, видачі та заміни посвідчення водія, а також отримання довідки про несудимість можна отримати у Кременці за адресою вул. Шевченка, 67; та ще в чотирьох містах Тернопільської області.
Створення комфортних умов для відвідувачів — одне з ключових завдань реформування сервісних центрів МВС, орієнтованих на якісне обслуговування громадян.  Цьому сприяють спрощення механізмів надання послуг, оперативність, клієнтоорієнтованість персоналу та передбачені додаткові зручності – дитячі куточки, бук кросинг-полиці, сучасні інформаційні системи – зазначають у МВС.
Наразі сервісні центри МВС активно працюють над розширенням он-лайн сервісів для громадян, що мають оптимізувати та перевести структуру на новий етап роботи. 
Із запитаннями, подяками та скаргами до Головного сервісного центру МВС можна звертатися за телефоном (044)-290-19-88. Також консультації здійснюються на офіційній сторінці в Facebook, а відповіді на поширені питання можна знайти на сайті hsc.gov.ua.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення