У Топ-10 найромантичніших місць для закоханих потрапили Кременець та Шумськ

Якщо ви досі вважаєте, що найкращим місцем для закоханих є Венеція чи Париж, тоді вам до нас.

Ми розшукали найромантичніші місця Рівненщини та Тернопільщини і вирішили, для того, щоб побути поруч з коханою людиною і це запам’яталось надовго – не потрібно їхати на край світу. “Усе, що нам потрібно – це кохання,” – співали неперевершені The Beatles. Ми відібрали ТОП-10 місць, де це почуття просто виривається на волю. До вашої уваги представляємо визначні рукотворні чи природою створені місця нашого краю.

Тунель Кохання на Рівненщині (смт. Клевань)

Раніше цим шляхом курсували потяги з деревиною на Оржівський деревообробний комбінат. Сьогодні гуркоту металевих коліс вже не чути, а приходять сюди з іншою метою – заради почуттів. Тунель має протяжність всього кілька кілометрів, але виглядає, як справжнє диво природи, особливо навесні та влітку.

Острів закоханих посеред Тернопільського ставу

Острів закоханих розташований серед Тернопільського ставу – великої штучної водойми, яка є майже однолітком самого міста. Сам острів створили під час відновлення ставу після Другої світової війни. Дістатись до нього можна спеціальним містком або на човні. Хоча взимку, коли став, зазвичай, замерзає, – можна пішки кригою. Але будьте обережні.

Серце Кременця

Історія цього кованого дива, що стоїть посеред центрального парку Кременця , розпочалася не так давно. 27 листопада 2012 року його встановили у  місті. Дизайнером цієї лави є викладач КОГПА О. Цьмух. А спонсором втіллення цієї ідеї стала сім”я дизайнера. Дуже приємно, що попри усі негаразди у сучасному світі, є люди, яким не байдужа доля рідного міста, люди, які вкладають душу у розвиток прекрасного на Батьківщині. Зараз це місце стало духовним оберегом усіх закоханих. З’явилась традиція: закохані вішають замки, де пишуть свої імена. Це є символом єднання сердець назавжди, проте куди дівають ключики від замків , відомо лише тим парам , що залишили їх там.

Алея випускників у Здолбунові


Найромантичніше місце Здолбунова – це Алея випускників, що знаходиться біля мальовничого ставка, який у народі звуть “вісімкою”.
Алея випускників стала альтернативним місцем місткові над залізничною колією на трасі Рівне- Остріг та іншим абсолютно непристосованим для цього місцям для одинадцятикласників загальноосвітніх шкіл міста, адже там учні наражались на чималу небезпеку та незручності під час зустрічі світанку. А впродовж цілого року, хіба що за винятком надто холодних днів, на Алеї безліч відпочиваючих абсолютно різного віку, і для цього там створені всі умови. Парк тільки розбудовується, але вже вражає своїми незвичайними міні-скульптурами, клумбами, серед яких вирізняється Алея.

Сквер у Квасилові

Від недавніх пір улюбленим місцем відпочинку квасилівчан та гостей селища є невеликий сквер, розташований поблизу лікарської амбулаторії та пам’ятника постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи, що знаходяться неподалік від центру Квасилова.

Лебединка у Рівному

Парк у центрі міста в різні роки мав різні офіційні назви. Був він і Парком ленінського комсомолу і Парком молоді. Але рівняни у всі часи називали цей парк – “лебединка”. Тут на водоймі завжди плавали лебеді. Однак останнім часом лебедів у парку немає.
Тепер у Парку молоді лебеді будуть завжди. Щоправда, символічні — у вигляді оригінальної металевої архітектурної композиції.

Парк «Соснина» в Шумську

Це місце щасливих моментів різних людей! Мрії, які бачить це місце, просто чарівні! Кожного літнього вечора молодь проводить тут свій вільний час. Тут гарно, і повітря дуже чисте. Багато лав та гойдалок, чарівне місце для матусь з маленькими дітками (звичайно, вдень). Тут частенько влаштовуються пікніки, а також проводяться свята:  День молоді, Івана Купала.

«Самотнє дерево» у Нетішині

Воно знаходиться за Старим млином на одному з берегів річки Горинь. Розлоге дерево поряд з річкою дарує прохолоду у спекотну погод, у холодну – воно зігріває закохані серця. В яку б пору року ви б там не опинились, там завжди буде приємно знаходитись. Окрім мальовничого куточку, місце насичене найщирішими почуттями. У багатьох мешканців Нетішина саме біля цього дерева відбувались найприємніші моменти у їхньому житті.

Парк Острозької Академії

На території першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії – знаходиться чудовий парк. Тут можна не лише відпочити, а й помандрувати у минуле. Ці землі просто дихають історією: тут і склепи капуцинів з їх кістяками, і криниця в одній з аудиторій, яка лишилась від стародавньої кухні, і справжня невелика бібліотека стародруків. На території академії можна зустріти багатьох відомих людей, які або приїздять у гості, або є викладачами закладу, та поспілкуватись з ними.

Замок в Дубно

Існує легенда: «В один з прекрасних днів 1577 року в замку готувались до весілля. Заміж виходила племінниця князя Острозького – Беата. Та тут несподівано замок оточили татари. Схоже, що Беата дуже хотіла відсвяткувати весілля, бо власноруч вистрілила з однієї з гармат і влучила прямісінько в ханський намет, вбивши хана. Татари сприйняли це як поганий натяк небес і забрались геть, після чого весілля таки відбулось.» Зараз це місце стало символом кохання і могутності українців, адже за всю свою історію замок жодного разу не був зруйнований.

Якщо ви одружені, але у вас не було медового місяця, вирушайте у цю подорож – і ви будете задоволені. 

Якщо ви вже давно кохаєте один одного, вирушайте –  і ви не будете розчаровані. Якщо ви затятий мандрівник, але не бачили цих природних і рукотворних місць, вирушайте – і ви будете приємно здивовані величчю цих місць. У будь -якому випадку ви отримаєте задоволення і море емоцій. Отож, не зволікайте.
Джерело: zdolbunivcity.net

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення