На Тернопільщині забирають до війська офіцерів запасу

Щодо виконання основних завдань з відбору військовозобов’язаних на військову службу за контрактом, щодо призову офіцерів запасу за наказом Міністра оборони й призову на строкову військову службу основні підсумки підбив військовий комісар Тернопільського обласного військового комісаріату Леонід Нечипорук.
За його словами, є чітко визначене планове завдання щодо відбору військовозобов’язаних на військову службу за контрактом. Від області за контрактом мають іти служити 102 особи. 8 уже відправлено до війська. Ще 19 відібрано. Всього 27 осіб, що складає 26%.
Що стосується призову офіцерів запасу, то як наголосив Леонід Нечипорук, цей призов пройшов організовано та успішно.
7 офіцерів з Тернопільської області уже проходять службу у військових навчальних закладах – в Одесі, Києві та Харкові. Їхня служба триватиме 1 рік. Відбір проходив відповідно до визначених військових спеціальностей.
Якщо ситуація з призовом офіцерів запасу на службу позитивна, то із призовом на строкову військову службу є певні проблеми.
– Наразі з 21 команди, яку ми повинні були відправити до війська відправлено вже 19. Відтак, службу проходять уже 239 строковиків. Залишається відправити до війська ще 42 призовника.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення