У Києві забракували кандидата на посаду голови Кременецької РДА

На конкурсні випробовування, які 26 вересня, відбулися в Національному агенстві з питань державної служби, заявився один претендент – перший заступник голови районної держадміністрації Володимир Козубський.
Претендент майже рік виконує обов’язки голови РДА.
Нагадаємо, що колишній голова Кременеччини Сергій Сімчук у листопаді минулого року потрапив в автокатастрофу і більшу частину року перебував на лікарняному. Відтак, Козубський мав можливість ближче познайомитися з роботою на посаді, на яку претендував.
У Кременці також розповідають, що участь “першого зама” у конкурсі стала однією з причин відсутності інших претендентів. Мовляв, вступати у відкриту боротьбу з колишнім працівником міліції та теперішнім “господарем” ситуації в районі  ніхто з місцевих не наважився. Однак навіть ця обставина не допомогла Козубському пройти конкурсне випробування.
До речі,  свого часу громадські активісти, зокрема “Самооборона Майдану” мали серйозні претензії до діяльності пана Козубського у лавах міліції. Можливо, ця обставина також вплинула на рішення конкурсної комісії. Відтак, на посаду очільника Кременеччини відбудеться новий конкурс.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення