У Кременці є вакансії для 17 робітників

Загалом же у Тернопільській області пропонують 1 120 робочих місць.

Найпопулярнішими професіями тижня стали логісти. Для них у місті пропонують 115 вакансій, що є однією п’ятою від усіх робочих місць. Друге місце за популярність мають адміністратори, хостеси – 86 пропозицій. І замикають трійку лідерів працівники готельно-ресторанного бізнесу та туризму – 78 вакансій.
Популярні також айтішники – 50 пропозицій, маркетологи, парники – 43 вакансії. Є також 33 вакансії для бухгалтерів.
Менш популярні професії операторів call-центрів та барменів – 11 пропозицій, 10 вакансій є для медсестер, 7 – для монтажників, 6 – для мерчендайзерів, 7 – для промоутерів, 14 – для дизайнерів, 3 – для диспетчерів, 2 – для контент-менеджерів та 2 – для юристів.
В середньому заробітна плата, яку пропонують у Тернополі, складає 7-10 тис. грн. Зокрема, торговим представникам з власним авто готові платити 10 тисяч гривень у місяць, супервайзерам пропонують зарплату до 14 тис. грн. Продавці в середньому можуть отримувати 5-6 тис. грн. в місяць. Монтажники – 9 тисяч гривень. Працівникам  call-центрів готові платити від 4 тисяч гривень.
Для прибиральників пропонують зовсім маленьку зарплату – 1500 гривень у місяць. Промоутери, експедитори матимуть заробітну плату в межах 4-6 тисяч, офіціанти – 4-5 тисяч.
На даному пошуковому сайті «Самогонна Ресторація» шукає технічного директора. Зарплата – 10 500 грн.
Практично всі роботодавці шукають людину з вищою освітою та з досвідом роботи один-два роки. Дехто із роботодавців вимагає знання іноземних мов, принаймні, англійської.

Що стосується районних центрів, то у Чорткові є 27 вакансій, у Кременці – 17, у Бережанах – 5 і у Бучачі – 4.

У Чорткові потрібні юрист, фармацевт, офіціант, офіс-менеджер, регіональний менеджер, інженер-технолог, менеджер з розвитку, електронік та економіст з планування. Для них пропонують по 1 вакансії. Шукають також 2 касирів, 5 торгових представників та 5 торгових агентів. Аналогічна ситуація у Кременці. Тільки тут ще шукають одну модель. У Бережанах потрібні по одному бухгалтер, начальник і менеджер зі збуту. У Бучачі шукають продавців.
Заробітна плата, яку пропонують, в середньому від 3200 до 6 тисяч гривень.
Нагадаємо, минулого тижня, аналізуючи сайт «Rabota.ua», в Тернополі пропонували близько тисяч робочих місць.
Матеріал підготовлено за матеріалами сайту «Work.ua».

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення