У керівника кременецької поліції місяць випробувального терміну

Готується призначення начальників Кременецького, Бережанського та Чортківського відділів поліції.

Начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол запропонував розглянути на керівника Чортківського відділу поліції підполковника Анатолія Мельника. Сьогодні він очолює Борщівське відділення поліції. В органах внутрішніх справ з 1998 року.
Серед ймовірних керівників одного з відділів або відділень правоохоронних органів бачить Олександр Богомол і Віталія Цапа. Він до пенсії працював заступником начальника карного розшуку ГУНП. У 2014 році почав працювати у батальйоні “Тернопіль”. Зараз перебуває на посаді заступника командира роти з кадрового забезпечення роти патрульної служби поліції особливого призначення “Тернопіль”.
Не відкидають члени колегії і кандидатів, які обговорювалися на попередньому засіданні.
На керівника Бережанського відділу поліції розглядалося двоє претендентів – підполковник поліції Ярослав Байрак та майор Владислав Синовець.
– Кандидатуру Байрака я не відкидаю, але оскільки на мою адресу прийшло чимало листів та звернень від громади Бережанського району, від голови райради, адміністрації, від громадських організацій щодо Владислава Синовця, тому я вирішив випробувати його здібності. На час відпустки виконуючого обов’язки начальника Бережанського відділу поліції Петра Панашія я тимчасово призначу, запропонованого громадою кандидата. Нехай він за місяць доведе, що може керувати.
Що ж стосується Кременця, то члени колегії одноголосно проголосували за те, аби дати місяць теперішньому виконуючому обов’язки керівника відділу поліції Романові Стрижаку. За цей час він повинен покращити роботу у ввіреному йому окрузі.
Не вирішеним залишається наразі питання щодо очільника Чортківського відділу поліції. На минулій колегії розглядалися дві кандидатури – діючий тво. відділу Віктор Василик та начальник відділу боротьби з організованою злочинністю управління карного розшуку Андрій Свинарчук. Цих двох кандидатів ретельно перевіряють управління внутрішньої безпеки та інспекція по особовому складу.
Свої пропозиції громадськість може надсилати на електронну адресу cgzternopil@gmail.com. або повідомляти приватними повідомленнями у фейсбук начальнику ГУНП Олександру Богомолу.
Джерело: Галас

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення