Нові деталі в резонансній справі про вбивство правоохоронців у Княжичах

Для завершення експертиз у перестрілці в Княжичах потрібно ще як мінімум 2 місяці. Про це на прес-конференції розповів генеральний прокурор Юрій Луценко.

“Щодо Княжичів. Зараз все знаходиться в руках Київського науково-дослідного інституту експертиз. На останній зустрічі з керівництвом інституту мені сказали, що потрібно як мінімум 2 місяці для завершення експертиз”, – сказав Луценко.
Нагадаємо, в селищі Княжичі Київської обл. 4 грудня в результаті перестрілки між співробітниками поліції охорони та бійцями спецпідрозділу КОРД загинули 5 правоохоронців. Офіційна версія трагедії виглядає таким чином: проходила спецоперація із затримання банди грабіжників в недобудованому будинку в Княжичах, спрацювала сигналізація. На виклик приїхали співробітники поліції охорони, затримали розвідників, які за планом операції не повинні були себе викривати. Визволяти розвідників приїхав КОРД. Почалася стрілянина. У результаті загинули двоє розвідників, двоє співробітників поліції охорони і один боєць КОРДу.
Джерело: ternopil.te.ua

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення