Кременецький краєзнавчий музей отримав експонати з зони АТО

У Кременецькому краєзнавчому музеї відбулась зустріч з волонтером Ярославом Панасюком і головою ГО «Кременецького осередку українського козацтва» Миколою Пилипчуком.

У Кременецькому краєзнавчому музеї на Тернопільщині відбулась зустріч з героєм Майдану, відомим громадським діячем, волонтером Ярославом Панасюком і його колегою – головою ГО «Кременецького осередку українського козацтва» Миколою Пилипчуком, які учергове готуються везти гуманітарну домогу, зібрану кременчанами, військовим, котрі захищають Авдіївку. Про це йдеться на Фейсбук-сторінці Кременецького краєзнавчого музею.
Передачею експонатів від військових АТО з Авдіївки, Пісків тощо розпочалася співпраця музею із Ярославом Панасюком та Миколою Пилипчуком.
Ярослав Панасюк має намір для краєзнавчого музею передати деякі свої світлини, документи та особисті речі за тематикою: війна в Афганістані, Майдан 2014 року, громадська та волонтерська діяльність – для створення та поновлення відповідних експозицій залів музею.
У подальшому планується проведення зустрічей, тематичних уроків, круглих столів за участі Ярослава Панасюка та Миколи Пилипчука.
Джерело: nday.te.ua

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення