На Кременеччині чоловік став черговою жертвою інтернет-злодія

Продаєте товар через мережу, пам’ятайте, ви в зоні ризику, адже саме там шахраї найчастіше шукають своїх жертв. Залишився без грошей і 28-річний мешканець Кременеччини. Молодик повірив у чесність невідомого продавця, купуючи товар на інтернет-сайті.

Схема вже добре відома, однак дієва й досі: телефонний дзвінок, домовленість про покупку і отримання грошей на картку. Кременчанин хотів придбати телевізор. Справно перевів сім тисяч на банківський рахунок, однак продавець пропав разом з товаром, а його номер не відповідав. Потерпілий звернувся з заявою до правоохоронців.
Торгуючи чи купуючи у мережі, будьте особливо пильними! Не поспішайте оплачувати товар, сподіваючись на чесність продавця. По можливості почитайте відгуки інших клієнтів про нього, просіть показати товар по відео, наприклад через «SKYPE», вислати детальні фото на телефон чи електронну пошту. Часто шахраї створюють оголошення з неіснуючим товаром, тому підтвердити його наявність не мають можливості. Купуйте наложеною платіжкою. Заплатите дорожче, однак таки придбаєте необхідне
Джерело: 0352

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення