Неповнолітніх крадіїв впіймали кременецькі поліцейські

Про зникнення кількох недешевих електронних сигарет та п’ятнадцяти пакувань рідини для них повідомили до поліції працівники одного з торгових центрів Кременця. 

За словами заступника начальника слідчого відділення Кременецького відділу поліції Максима Щура, в ході слідчо-оперативних дій правоохоронці виявили, що товар вкрали доволі незвичним способом. Кілька разів поспіль зловмисники відгинали частину зовнішньої вітрини магазину і забирали звідти кілька предметів. 
Власники закладу оцінили збитки у 1240 гривень. Незважаючи на те, що крадії не залишили майже жодних слідів, поліцейським вдалося встановити їх особи. Зловмисниками виявилися двоє хлопців п’ятнадцяти і шістнадцяти років, які проживають з батьками у Кременці. Один з неповнолітніх вже потрапляв в поле зору поліцейських за кримінальні правопорушення. Цього разу вирішили привласнити товар з вітрини, сподівалися, що зможуть викрасти його непомітно і уникнути відповідальності за скоєне. 
Неповнолітніх зловмисників розшукали. Обоє зізналися у скоєному, а сигарети поліцейські вилучили. За фактом злочину відкрито кримінальне провадження за частиною другою статті 185 КК України – крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб. 

Сектор комунікації ГУНПТернопільської області

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення