На Шумщині люди перекрили дорогу перевантаженим зерном машинам, які руйнують шлях та будинки

На Шумщині люди перекрили дорогу перевантаженим зерном машинам, які руйнують шлях та будинки (ФОТО)
Жителі сіл Тилявка і Башківці вийшли на трасу, щоб показати, що перевантажений транспорт не тільки руйнує дорогу, але й їхні будинки. Люди стверджують: усе це – через часте курсування вантажівок із зерном.
[ads-post]
На місці перекриття дороги утворилася довга черга з великих вантажівок, які не можуть проїхати. Своєрідний мітинг через ситуацію, що склалася, влаштували близько 40 людей. Про це пише Liliana Fedchuk на своїй фейсбук-сторінці.
Громадський транспорт, який курсує за напрямком Шумськ-Кременець, був пропущений.
Люди вимагають від влади вирішення згаданої проблеми, оскільки це повторюється з року в рік, а також реакції голови Шумського РДА, який, за їхніми словами, зобов’язаний приїхати на місце перекриття й поспілкуватися з селянами.
«Через 3 години машини роз’їхались, дорога повністю в селі була полита водою від пилюки. Невелика, але перемога! Був представник “Континентал груп”, який взяв на замітку наше прохання. Було вирішено організувати зустріч з усіма представниками цієї галузі. Хочу додати, що “забаганьки” та “обіцянки” ВЖЕ не пройдуть», – написала Ліліана Федчук.  
ЗАВТРА О 10 ГОД.ЧЕКАЄМО НА ЗУСТРІЧ!
Почуйте врешті решт людей!

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення