Одну з відзнак "ТСН. Ті, що вражають" передали садівникові з Кременця

Кременчанин Микола Срібний напередодні Нового року отримав відзнаку від проєкту "ТСН. Ті, що вражають". Сюжет про долину нарцисів, яку самотужки висадив місцевий житель під знаменитою горою Бона, за словами журналістів телеканалу "1+1", набрав найбільше переглядів з усіх інших на проєкті.
[ads-post]
24 грудня журналісти "ТСН" Світлана та Віталій Павуки приїздили у Кременець в гості до пана Миколи, щоб особисто його привітати та зафільмувати короткий сюжет із вручення відзнаки. Тоді ж попередили, що в ефір він вийде 31-го грудня або першого січня, розповів садівник журналістам Кременець.City. Також сказали, що таких сюжетів буде багато, тож не всі можуть ввійти у святковий випуск. Однак коротку історію садівника із Кременця показали сьогодні, першого січня, у вечірньому випуску "ТСН". Також на підтвердження своїх слів пан Микола прислав нам світлини нагороди.
Пан Микола подякував місцевим журналістам газети "Діалог" та інтернет-видання Кременець.City за те, що вони першими звернули увагу на його працю, про яку згодом з телеекранів вже дізналася вся Україна.
“Я дуже вдячний Вікторії та Ірі, редакції газети “Діалог” та онлайн-видання Кременець.City. Вони перші прийшли до мене і написали про долину нарцисів. Наші журналісти гостювали в мене вдома, де, крім нарцисів, росте ще дуже багато цікавого. Я - пенсіонер, міг грати в доміно з іншими, а вирішив садити квіти," - розповів кременчанин.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення