Кременецькі спортсмени готові до участі у ІІІ Зимових Юнацьких Олімпійських Іграх


У Кременці відбулись урочисті проводи учасників ІІІ Зимових Юнацьких Олімпійських Ігор. Такі змагання з 9 до 22 січня 2020 року триватимуть у Лозанні (Швейцарія). Україну на цьому грандіозному юнацькому спортивному форумі представлятиме п’ятеро кременчан - Юліана Туницька, Віталіна Герасим’юк, Тетяна Пилипчук, Андрій Пилипчук та Валентин Ящук. Зокрема, Юліана Туницька виступатиме у санному спорті (одномісні сани), Пилипчук Андрій та Ящук Валентин - у лижному двоборстві; Герасим’юк Віталіна та Пилипчук Тетяна - у стрибках на лижах з трампліну.
[ads-post]Перемог, сил та успіхів у здобутті медалей юним спортсменам на урочистостях побажали начальник управління фізичної культури та спорту Тернопільської облдержадміністрації Віталій Тріль, голова Кременецької районної ради Володимир Стефанський, перший заступник Кременецького міського голови Микола Матвіюк, перший заступник голови Тернопільського відділення Національного Олімпійського Комітету України Віталій Ігнатенко, депутат Кременецької міської ради, викладач Кременецької ОГПА, почесний громадянин міста Кременець Катерина Єрусалимець, старший тренер збірної України з лижного двоборства Микола Козлов, тренер-викладач Кременецької СДЮШОР Василь Нікіфорук. Спортсменам вручено грамоти, подарунки та відзнаки.

Додамо, що участь у ІІІ Зимових Юнацьких Олімпійських Іграх-2020 у Лозанні візьме ще один представник Тернопілля Віталій Мандзин, який виступатиме у біатлоні.

Загалом, з 9 до 22 січня 2020 року в Лозанні (Швейцарія) для участі у ІІІ зимових Юнацьких Олімпійських іграх зберуться найсильніші юні представники зимових видів спорту зі всієї планети. На цьому найпрестижнішому молодіжному форумі Україну представлятимуть 39 спортсменів, які змагатимуться у 12 з 16 можливих дисциплін. Як повідомляє Національний Олімпійський комітет України, українці представлені у біатлоні, лижному двоборстві, хокеї 3х3, санному спорті, фігурному катанні, шорт-треці, стрибках на лижах, скелетоні, фристайлі, гірськолижному спорті, лижних гонках та сноубордингу.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення