Учасників теле-проекту «Небайдужі» з Кременеччини запросили на концерт Джамали

Учасники теле-проекту «Небайдужі» побували на концерті Джамали. Це стало можливим завдяки тому, що автор ідеї та ведуча цієї передачі Ольга Шахін продовжує тримати зв'язок зі своїми підопічними навіть по завершенню зйомок і знає їхні потреби. Квитки люб’язно надала івент-агенція, яка організувала приїзд співачки до Тернополя.

[ads-post]Як повідомила Ольга Шахін, на концерті змогли побувати понад півсотні осіб, які протягом року приймали участь у проекті «Небайдужі». Жителів Кременеччини, а це родини, де виховуються діти з інвалідністю, благодійниця забезпечила транспортом, або вони змогли комфортно дістатися на подію.
Наталя Бабій сердечно дякує за нагоду побувати на концерті. «Такі жінки, як ми, щодня відчуваємо труднощі у вихованні своїх особливих діток. Тож підтримка та розуміння для нас – це великий дарунок. Можливість побувати на концерті Джамали ми отримали завдяки участі у житті нашого товариства пані Ольги Шахін. Попри не, що офіційно зйомки давно завершилися, вона продовжує допомагати нашому товариству», - зазначає Наталя Бабій.
Учасників наповнювали приємні емоції, якими вони залюбки ділилися з журналістами. «Ми вчились у Тернополі і сьогодні у мене ностальгія. Ми їхали сюди на цю зустріч з радістю. Це наша улюблена співачка, якою ми гордимося. Вона є обличчям нашої країни», - ділиться ще одна учасниця соціального проекту «Небайдужі» Галина Табачук, яка прийшла із сином.
За словами Ольги Шахін, «Небайдужі» - це уже не просто передача. Це благодійний проект, який продовжує реалізовуватися і поза екраном.
«Намагаюся відвідувати своїх героїв, зустрічатися із ними у місті, запрошувати на різні події. Прагну, щоб кожен із них, незважаючи на складну долю, відчував свою потрібність, відчував, що поруч є ті, хто допоможе. Радію їхнім досягненням. Сьогодні вкотре вирішила створити свято для учасників «Небайдужі». І спільно з «Tikhonov сoncert and event agency» подарували справжній сюрприз - нагоду насолодитись співом переможниці Євробачення - неперевершеної Джамали», - зазначає Ольга Шахін, радниця міського голови Тернополя, лідерка Тернопільського осередку ВГО «Асоціація жінок України «Дія».

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення