Автобуси на Кременеччині 90 років тому

тернопіль, новини тернополя, новини тернопільщини, тернопільські новини,  транспорт,  ретро
Краєзнавець та дослідник історії Рівного Василь Гудзій розшукав цікаві ретро світлини на яких можна добре розгледіти, яким у 1920-1930-ті роки був міжміський транспорт.
[ads-post]На першій світлині можна побачити міжміський транспорт, який курсував за маршутом Луцьк-Дубно-Кременець-Радивилів. У міжвоєнний час частина сучасної Тернопільської області входила до складу Волинського воєводства, саме тому схема цього маршруту була такою. І об’єднувала по суті населені пункти трьох областей.
Проте сьогодні нас більше цікавить в яку сторону змінився за стільки років громадський транспорт? Як свідчать представлені світлини майже не змінився.
На другому, вже можемо побачити кілька автобусів у Рівному, які теж здійснювали маршрути відповідно до графіку по містах та селах тогочасного Волинського воєводства. Проте подібний транспорт курсував і по дорогах сусіднього Тернопільського воєводства, адже стандарти авто були такі ж самі.
тернопіль, новини тернополя, новини тернопільщини, тернопільські новини,  транспорт,  ретротернопіль, новини тернополя, новини тернопільщини, тернопільські новини,  транспорт,  ретро

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення