Дороги Кременеччини "лататимуть" лише спільно з громадами

Поточний середній ремонт чекає на ділянки автошляхів: с. Білокриниця – м. Кременець, м. Кременець – с. Шпиколоси, с. Горинка.

Однак шляховики відремонтують дороги лише за умови, що місцеві бюджети профінансують не менше як 10 відсотків. Про це повідомили у прес-службі Служби автодоріг в області.
У зв’язку з перерозподілом коштів завдяки децентралізації, дорожні роботи частково фінансуватимуться з місцевих бюджетів, - пояснили у прес-службі.
У поточному році Укравтодор розробив проект постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання використання у 2017 році коштів, залучених у попередні роки під державні гарантії Державним агентством автомобільних доріг», який перебуває на погодженні у відповідних міністерствах.
Проектом встановлено, що фінансування об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонту автомобільних доріг загального користування державного і місцевого значення, а на Тернопільщині таких 6, - здійснюється за умови виділення у ‎2016-2017 роках з місцевих бюджетів усіх рівнів видатків на такі об’єкти в обсязі не менше як 10 відсотків, - пояснили у Службі автодоріг в області. 

Маєте зауваження щодо стану доріг – телефонуйте цілодобово до чергового Служби автодоріг в області: (0352) 52-54-43.

Джерело: 20 хвилин

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення