В 2017 відновлять Кременецьку санну трасу та облаштують футбольне поле

В 2017 році планується відновлення Кременецької санної траси та облаштування в районі футбольного поля зі штучним покриттям.

Фінансування спортивної галузі Тернопільщини у 2017 році безпрецедентно збільшено. Питання розвитку спорту області й надалі залишатиметься певним пріоритетом обласної державної адміністрації й депутатів обласної ради.
Це підкреслив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна.
«Вже цього року ми почнемо реалізовувати стратегію відновлення й реконструкції наявних у нас унікальних комплексів. Санної траси у Кременці, лижо-ролерної траси у Підгородньому, для прикладу. Також у мене є мрія — створити повноцінний гребний канал на базі тернопільського ставу», — розповів очільник області. 
На розвиток й покращення Щонайменше спортивної інфраструктури області у наступному році планується спрямувати 10% з Фонду регіонального розвитку (від 10 до 20 млн грн), зазначив Степан Барна.
«Сьогодні за державні кошти паралельно завершується будівництво п’яти майданчиків зі штучним покриттям у Бережанах, Зборові, Козові та Підгайцях. Також розроблена спільна стратегія подальших дій з президентом Федерації футболу України Андрієм Павелком, згідно якої у кожному районі планується облаштування поля зі штучним покриттям», — повідомив очільник області. 
Крім цього, передбачити додаткові ресурси для розвитку спортивної інфраструктури голова Тернопільської облдержадміністрації поставив завдання кожній громаді області.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення