Мешканці Кременця бояться ходити вечірніми вулицями (фото)

Жителі міста Кременець, що на Тернопільщині, не на жарт налякані діями дивного чоловіка, який вечорами з’являється на вулицях райцентру і викрикує дивні фрази, чим наводить жах на перехожих.

Так, в соцмережах з’являються повідомлення про те, що він не лише порушує спокій людей, але й завдає матеріальної шкоди мешканцям міста.
«Сьогодні о 3.00-3.20( 02.20.2016 р.) невідомий чоловік років 35-40 влаштував розгром по вулиці Козубського. Він був одягнений в світлу клітчасту сорочку та темні штани. Чоловік може бути психічно неврівноваженим. Постійно викрикував слова на релігійну тематику. Будь ласка, будьте обережні, він дуже небезпечний», - пише в спільноті «Типовий Кременець» Катя Мишко та додає фото, на яких видно розбиті вінка від удару каменюки, якою жбурнув у чуже помешкання хуліган.
Інші користувачі соцмережі додають, що також були свідками того, як схожий за описом чоловік раніше підходив у тому ж місці до дівчат із пропозицією сфотографувати його у кущах. Тоді налякані малолітні діти втекли від нього.
Джерело: ternopoliany.te.ua

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення