В Кременеці відбувся міні- ярмарок вакансій.

В приміщенні Кременецького районного центру зайнятості був проведений міні- ярмарок вакансій.

Кременецький центр зайнятості співпрацює з приватним  підприємцем   Миколою Туревичем з 2008 року. На протязі своєї діяльності приватний підприємець користується  послугами служби зайнятості,  активний учасник  семінарів з роботодавцями. У роботодавця виникла потреба у робітниках і особистий консультант роботодавця запропонував Миколі Туревичу   скористатися  послугою ЦЗ у проведені міні-ярмарки вакансій.  Учасників заходу приватний підприємець Микола Туревич ознайомивіз  з умовами праці, режимом роботи та заробітною платою.
Крім цього, учасники одержали кваліфіковані консультації від спеціалістів РЦЗ, які ознайомили їх з ситуацією на ринку праці, надали роз'яснення з  питань зайнятості, соціальних послуг клієнтам служби зайнятості, легалізації трудової діяльності.
З кожним із присутніх було проведено  анкетування  та індивідуальну співбесіду, а також роботодавець запропонував присутнім ознайомитися більш детально з умовами праці безпосередньо на робочому місці.
По закінченню  даного заходу роботодавець попередньо підібрав з числа безробітних одну кандидатуру  для подальшого працевлаштування.
Джерело: oda.te.gov.ua/kremenetska

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення