Чудова ініціатива в Кременецькому парку культури і відпочинку

Про те, що нещодавно, у Кременецькому парку культури і відпочинку встановили вуличну міні-бібліотеку інформує Реальний Кременець.

Зовсім нещодавно, у парку культури і відпочинку, небайдужі люди встановили вуличну міні-бібліотеку. Багато хто проходить і заради цікавості заглядає, а що ж там є.
Це популярний в усьому світі соціальний проект вуличних міні-бібліотек. Вони являють собою невеличкі скриньки, наповнені різноманітною літературою. Кожен із Вас може взяти з неї книжку. Звичайно після того як прочитали, потрібно її повернути або покласти іншу книгу, наприклад з домашньої бібліотеки. Мета такої бібліотеки проста, повернути цікавість молоді до читання. В нашій вуличній бібліотеці були книги, оскільки сама декілька книг туди поклала. Тому, той хто їх взяв, поверніть після того як прочитаєте або ж замініть своєю.
На мою думку це дуже класна ідея і дякую, тому хто це організував. А для жителів нашого Кременця прохання, не будьте байдужими, активніше долучайтеся до цього проекту. Покладіть і Ви декілька книг пишуть у спільноті Реальний Кременець.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення