Викачка ям Харків - ТОВ «ХТКВО»

Ми пропонуємо широкий спектр послуг з вивезення та утилізації рідких відходів у Харкові. Наша команда фахівців готова виконати такі роботи: викачування зливних ям, вигрібних ям, туалетів, біотуалетів, септиків, а також чищення колодязів та зливової каналізації. Ми також здійснюємо відкачування рідких відходів на автомийках, а також проводимо очищення відстійників та жироуловлювачів.

Одна з наших головних переваг – індивідуальний підхід до кожного клієнта. Ми розуміємо, що кожна ситуація є унікальною, тому ми прагнемо запропонувати найбільш оптимальне рішення для кожного замовника. Крім того, ми гарантуємо ідеальне співвідношення ціни та якості послуг, що надаються. Ми цінуємо довіру наших клієнтів і завжди намагаємось запропонувати їм найкращі умови співпраці. Ми також маємо гнучку систему оплати. Ми приймаємо як готівкові, так і безготівкові розрахунки, щоб забезпечити зручність для наших клієнтів.
Крім того, у нас є сучасний автопарк, що складається з надійних та продуктивних машин. Ми гарантуємо якісне виконання робіт та використовуємо обсяги від 4 м3 до 16 м3, щоб задовольнити потреби різних клієнтів. Наш илосос має максимальну довжину шлангів для викачування до 60 метрів, що дозволяє нам здійснювати роботу навіть у важкодоступних місцях.
Ми готові забрати нечистоти на глибині до 5 метрів, забезпечуючи повне очищення та утилізацію рідких відходів. Якщо вам потрібна послуга илососу у Львові, звертайтесь до нас. Ми гарантуємо високу якість роботи, надійність та оперативність. Наша команда досвідчених фахівців готова допомогти вам вирішити будь-які проблеми, пов'язані з вивезенням та утилізацією рідких відходів.

Вивезенням і утилізацією рідких відходів по таких об'єктах:
- Викачка зливних ям у Харкові
- викачка вигрібної ями
- викачка туалету і біотуалету
- викачка септиків
- Чистка колодязів
- Чистка колодязів зливової каналізації
- Відкачування рідких відходів на автомийках
- Очищення відстійників
- Очищення жировловлювача
- Мулосос Харків. Послуги илососа в Харкові

Викачка ям Харків
Викачка ям Харків - ТОВ «ХТКВО» здійснює вивезення рідких відходів у великих обсягах з підприємств в місті Харкові та Харківській області, а так само виконуємо викачування ям в Харкові і вивезення рідких нечистот з зливних ям, септиків, відстійників, дворових туалетів в приватному секторі.

Спеціальні асенізаційні автомобілі і висококваліфікований персонал готові в будь-який час виконати викачування ям в Харкові і області та інші роботи будь-якої складності.

Кожен замовник отримує індивідуальний підхід і пошук рішень в нестандартних ситуаціях.

Всі роботи виконуються офіційно і оформляються документально.

Замовивши наші послуги Ви отримуєте:

Довжину напірно-всмоктуючого рукава до 60 м

Глибина викачування нечистот до 5 метрів
Обсяг машин для викачування ям: 5м3, 6м3, 8м3, 10м3, 12 м3
Роботу виконуємо швидко, акуратно, утилізація відходів відбувається відповідно до норм екологічного законодавства України.
Оплата проводиться в зручний для Вас спосіб.
У перелік документів, що надаються нашою компанією входять: договір, акти виконаних робіт і талон про офіційну утилізації відходів.

Послуги илососа Харків

Мулосос Харків - це сучасне високотехнологічне пристрій, головним призначенням якого є, вакуумна очищення замулених септиків, вигрібних ям, каналізаційних колодязів, КНС, зливової каналізації і т.д. від нагромадилося мулу або нафтошламу. Це потужна техніка, яка впорається з будь-яким завданням.

До складу илососа входять цистерна, вакуумний насос з приводом, всмоктуюча стріла, гідравлічна, пневматична та електрична системи і додаткове обладнання. Завдяки великому набору інструментів, мулосос з легкістю впорається з такими завданнями, як: відкачка замулених септиків, викачка багаторічної замулення вигрібної ями або навіть почістка дна невеликого декоративного водоймища.

Мулосос призначений для вакуумного очищення колодязів, зливової і каналізаційної мереж від мулу і транспортування його до місця вивантаження.

Наші переваги

- Індивідуальний підхід до кожного замовника
- Ідеальне співвідношення ціни і якості послуг, що надаються
- Можливий як готівковий, так і безготівковий розрахунок
- У Вашому розпорядженні наш автопарк сучасних машин
- Надаємо послугу об'ємом від 4м3 до 16м3
- Максимальна довжина шлангів для викачування до 60 метрів
- Глибина забору нечистот до 5 метрів

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення