13-річний кременчанин творчістю заробив 5 тис грн та купив ліки для захисників

13-річний кременчанин Денис Зозуля своєю творчістю заробив 5 тис грн. На ці кошти юний волонтер придбав ліки для наших захисників. Старші колеги невдовзі доставлять усе необхідне військовим, – розповідає волонтер Оксана Есбер. 

Мама Дениса – знана кременецька художниця. Її витончені роботи відомі далеко за межами Тернопільщини. Тож любов у мистецтва у юнака в крові. А свідомість та небайдужість хлопця викликають повагу. Своїм вчинком він може дати приклад ще багатьом дорослим.


“У нашій сім’ї волонтерів яскраве, зіркове поповнення. Раді вітати Дениса Зозулю, сина надзвичайно талановитої, ніжної, витонченої художниці Олі Зозулі. Цей 13-річний хлопчик вміло полонив серця кременчан своїм талантом, а саме патріотичними малюнками, які днями раніше були представлені на виставці в Кременецько-Почаївському ДІАЗі.

Усі виручені кошти Денис вирішив задонатити на потреби ЗСУ, а саме на придбання медикаментів “аби хлопці не хворіли і мали силу відбивати рашистів”.

Тож, зібрали 5000 грн, на які придбали протизастудні ліки, спреї для горла, льодяники від болю в горлі, знеболювальні ін’єкційні препарати, відкашлювальні та муколітичні засоби.

Ми неймовірно пишаємося цією талановитою сім’єю, які вже не вперше допомагають нам і військовим з придбанням ліків.

Щиро дякуємо Денисові за цікаву ідею, за підтримку ЗСУ і волонтерського центру.


Новини партнерів

Останні новини

Оголошення