На Олімпіаді кременецький двоборець переміг трьох росіян


В Пекіні триває Олімпіада. Сьогодні відбувалися змагання з двоборства, за участю кременецького спорсмена Дмитра Мазурчука.


У першому виді змагань – стрибках з трамліна – кременецький двоборець Дмитро Мазурчук стрибнув на 87 метрів. І при цьому перестрибнув усіх трьох представників команди Олімпійського комітету Росії (через антидопінгові санкції Міжнародного Олімпійського комітету російські спортсмени не можуть виступати під прапором своєї країни).
Після цього відбулася лижна гонка переслідування на 10 км за підсумком стрибків з трампіна (відставання в очках перераховано в часовий гандикап). І усі троє представників ОКР суттєво програвали нашому Дмитру: Галунін – понад хвилину, Барков – півтори, а Мастієв – понад 2 хвилини. Отож, так і не наздогнали українця. Загалом кременчанин після трампліну посідав 35 місце, а у гонці переслідування посунувся ще на одне місце і фінішував 36-им.

Нагадаємо, кілька тижнів тому, 23-річний Дмитро продемонстрував поки найкращий результат за дорослу кар’єру, фінішувавши 30-им на етапі Кубка світу.  Олімпіада для нього ще не завершена, наш спорсмен виступить ще в одному номері програми.



Новини партнерів

Останні новини

Оголошення