Житель Кременеччини за побиття поліцейського отримав 17000 гривень штрафу


17000 гривень штрафу присудили на Кременеччині чоловіку, що наніс кілька ударів поліцейському.

П’яний дебошир так відреагував на спроби правоохоронця заспокоїти його. Про це йдеться у вироку Кременецького райсуду від 25 жовтня. Як вбачається із обвинувального акту, випадок трапився 11 вересня цього року близько 16.30 у селі Савчиці Кременецького району. Там правоохоронці опитували заявницю з приводу поданої нею заяви.


Неподалік цього господарства перебував обвинувачений. Чоловік був п’яний, почав лаяти поліцейських, нецензурно виражатись. Йому робили зауваження, на які він не відреагував. А потім і взагалі вдарив кілька разів одного із поліцейських, внаслідок чого той отримав гематоми лівої скроневої ділянки, осаднення обох ліктьових суглобів, осаднення грудної клітки та передньої черевної клітки з права.

Таким чином, обвинувачений  вчинив кримінальне правопорушення за ч. 2 ст. 345 КК України, а саме – умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв у зв`язку із виконанням цим працівником службових обов`язків.

До суду справа пішла уже разом з угодою про визнання винуватості. Її суд 25 жовтня затвердив. Він визнав обвинуваченого винуватим у вчиненні вищезгаданого кримінального правопорушення та присудив узгоджене покарання – 17000 грн.

Вирок поки що законної сили не набрав. Оскаржити його можуть протягом 30 днів з дня проголошення.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення