Улюблену фотозону Кременця визнали найкращою на Міжнародному конкурсі


Ландшафтна скульптура “Трон природи”, що прикрашає Кременецький ботанічний сад, зайняла І-ше місце у Міжнародному конкурсі Golden Time Talent.


Про це відомий майстер і художник з Кременця Василь Петровський (Vasyl Petrovskyy) написав сьогодні, 6 серпня, на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук». Нагадаємо, про амбіції митця і бажання позмагатися на такому рівні «Терен» писав.

Окрім того, йшлося про те, що скульптура стала улюбленою фотозоною для всіх відвідувачів найстарішого в Україні ботанічного саду.
У дописі нашого земляка, зокрема, йдеться (цитуємо): «…Я вдячний колективу ботанічного саду та, зокрема, його очільниці Антоніна Ліснічук за підтримку у цьому проєкті. Також дякую всім, хто коментарями та поширеннями підтримував відео, представлене на розгляд журі. Хочу ще згадати Victor Hmel. Молодого, заповзятого майстра, що допомагав мені впродовж всієї дистанції виготовлення скульптури. Натомість Віталій Чумакевич створив оригінальне відео, яке було не соромно показати спільноті».

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення