На Кременеччині 13-річний школяр обдурив продавчиню та викрав із каси гроші. Що вигадав?


Співробітники Кременецького районного відділу поліції встановили, що до крадіжки з магазину у селі Млинівці причетний 13-річний школяр.
 
Правоохоронці проводить роз’яснювальну роботу із сім’єю школяра.
Продавець торгового закладу звернулась до поліцейськиих і повідомила про крадіжку грошей з каси. Зникла тисяча гривень.


Встановлюючи обставини злочину, поліцейські з’ясували, що того дня до сільської крамниці заходила група підлітків із сусіднього села. Працівниця пригадує: один із хлопців підійшов до неї і сказав, що інші хлопці хочуть щось вкрасти. Жінка вийшла з-за прилавка, залишивши без нагляду касу, і попрямувала до школярів, котрі вибирали воду. Неповнолітні розплатилися за товар і всі вийшли з крамниці. Аж тоді продавчиня помітила зникнення грошей. Виявилося, 13-річний підліток, котрий обмовив на своїх знайомих, скориставшись відсутністю працівниці магазину, заліз до шухляди з грошима. Викрав тисячу гривень, які витратив на власні потреби.

Батьки неповнолітнього вже відшкодували завдані збитки. Розкаюється у вчиненому і сам зловмисник.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу. Триває досудове розслідування, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення