Нетверезий почаївчанин погрожував поліцейським вбивством


Двома кримінальними провадженнями закінчився сімейний конфлікт в почаївській родині.

До поліцейських з проханням втихомирити нетверезого сина звернулися батьки 30-річного мешканця Почаєва. Молодий чоловік, під дією алкоголю, влаштував скандал. Поліцейських, котрі прибули на виклик, зловмисник теж зустрів зі зброєю в руках. Повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.


Зі свідчень правоохоронців, молодик після профілактичної бесіди з приводу сімейного конфлікту, вийшов з будинку на вулицю і почав погрожувати поліцейським вбивством. Правоохоронці викликали на підмогу спецпризначенців КОРДу.

Поліцейські виявили та вилучили у зловмисника предмет, схожий на муляж мушкета, та пістолет іноземного виробництва. Також під час обшуку помешкання, знайшли майже кілограм речовини рослинного походження, схожої на коноплю. Усі речові докази направили на експертизу.

За фактом погрози вбивством щодо співробітників поліції 30-річному почаївчанину оголосили підозру (частина 1 статті 345 ККУ). Також до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли відомості за частиною 2 статті 309. Розслідування триває.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення