Кременчани можуть стати співавторами альманаху


Кременчан запрошують долучитися до співавторства альманаху «Красиве і корисне». Присвячене видання буде кільком темам, зокрема, господарства, видавництва, кулінарії, дозвілля та іншим. Ділитися ідеями можна до 15 січня 2021 року.


 Центральна бібліотека імені Юліуша Словацького (м. Кременець) оголошує збір матеріалів для першого випуску альманаху «Красиве і корисне» 2021 року, – повідомляють у книгозбірні.

Альманах складатиметься з розділів: «Господарюємо з розумом» – висвітлює прикладні питання домашнього та фермерського господарювання, малого підприємництва, господарської діяльності територіальних громад. «Книжне ремесло» – група призначена для спільного опанування літераторського ремесла, дискусій щодо актуальних проблем української книжності, взаємних консультацій з робочих питань від правопису до фактографічних деталей. «Книжечка на кухню» розповідатиме смачно про цікаве, цікаво про смачне. Розділ «Вільна хвилинка» покликаний покращити дозвілля та керується гаслом – «Захоплений – поділись! Розчарований – попередь».

Також у виданні можна буде прочитати поради щодо подарунків, познайомитися із цікавими особистостями у розділі «Ім’я на обкладинці» та історичними матеріалами у «Magistra vitae».

– Матеріали для публікації до 15 січня 2021 року надіслати в приватні повідомлення редактору альманаху Сергію Синюку, – зазначають у бібліотеці.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення