Дівчинка з Кременеччини, яка недавно з'їла щурячу отруту, вилила на себе кислоту. Батьків судитимуть


Життя маленької дівчинки з Кременеччини було двічі під загрозою за останніх два місяці.

Двічі за останніх два місяці потрапляла в реанімаційне відділення маленька жителька Кременецького району. Це стало причиною відкриття кримінального провадження згідно статті 166 Кримінального кодексу України — злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Вперше до лікарні у важкому стані дівчинка потрапила 14 жовтня. На той момент їй було рік та вісім місяців. Дитина отруїлася щурячою отрутою.


За словами матері, препарат був розкиданий по хаті з метою знищення гризунів. Батьки недодивилися, коли донька підняла шматок отрути та з'їла його. Дівчинку лікарі врятували.

Вдруге до медзакладу дитину госпіталізували через два місяці, 14 грудня, але вже з хімічними опіками. Цього разу малолітня найшла у ванній кімнаті кислоту, відкрила її та вилила на себе. Як результат — у дитини опіки ніг першого-другого ступеня та уражено шість відсотків тіла. Малеча у лікарні.

За неналежне виконання батьківських обов'язків батьки потерпілої постануть перед судом. Правоохоронці перевіряють дану родину, опитують сусідів, родичів та знайомих.

Відомо, що подружжя, окрім потерпілої дитини, виховує ще одну 10-річну доньку.

Триває слідство.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення