Як почувається 4-річний Серафимчик з Кременця, якого побив вітчим


Історія 4-річного Серафима, якого жорстоко побив вітчим не залишила байдужими тернополян. 
До журналістів звернулись чимало людей, які запитували як допомогти дитині. Зараз хлопчик в теплі та безпеці. Він живе у сім'ї своєї тітки, але психологічна допомога та допомога логопеда дитині не завадить. 


Історію побитого хлопчика ми розповідали у матеріалі : " Чому кривдник на волі? Тітка 4-річного Серафима, якого побив вітчим, розповіла жахливі подробиці"

Тоді журналістка, яка побувала у Кременці, щоб розібратись у ситуації не наважилась на зустріч з дитиною, адже тітка Марія Ільчук, яка забрала дитину в свою сім'ю після складних подій  розповіла, що навіть сама зайвий раз не турбує дитину, а про той страшний день взагалі старається не згадувати. За її словами, хлопчик перші дні, після побиття погано спав, вночі зривався та просив нікого не впускати до їх дому. 

Після того, що дитина пережила тітка каже, що старається дати йому всю любов та опіку, щоб залікувати рани хлопчика. 

- Я обов'язково відведу його до психолога, ще йому треба до логопеда, бо він як на свій вік дуже погано говорить, - каже Марія Ільчук. - Але зараз найголовніше, щоб в дитини загоїлась ніжка. Він ще у гіпсі буде до початку грудня, а далі вже будемо вирішувати як дитині організовувати реабілітацію.

Від фінансової допомоги дитині жінка відмовилась. Мовляв, вона на роботі, чоловік добре заробляє. А могли виховати старшого сина - то і племіннику зможуть допомогти. Тож нехтувати людською добротою вони не хочуть. 

Все ж ми обов'язково відвідаємо Серафимчика. Привеземо йому гостинці та передамо кошти, які тернополяни залишили дитині на оплату психолога чи логопеда. 

Також ми продовжуємо стежити за тим, чи покарають підозрюваного у побитті дитини. Про це також читайте згодом

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення