"Запалення мозку": хлопець з Кременеччини після ДТП потребує допомоги в боротьбі за життя


Після жахливої ДТП мешканець Тернопільщини Максим Беспалов перебував у комі. До свідомості прийшов опісля трьох тижнів перебування у реанімації. У боротьбі за життя йому вкрай потрібна допомога.


Як інформує "Файне місто", його стан його стабільно важкий. 24-річний кременчанин впізнає та чує рідних, проте говорити ще не може. Юнак пережив вже дві операції, які, на жаль, не останні.

Лікування та реабілітація будуть тривалими. Стан здоров’я Максима ускладнює запалення головного мозку. Про це журналістам   повідомив батько постраждалого у ДТП 24-річного кременчанина В’ячеслав Баспалов.

"Син відкрив очі, чує те, що я йому кажу. Проте, бувають миті, коли він не реагує – торкаюся його плеча, звертаюся до нього, а він очей не відкриває. Таке буває, коли погана погода, дощ. Стан Максима залишається важким. Лікарі нарешті встановили причину температури, яка постійно була у сина. Вчора зробили КТ і виявили запалення мозку. Дякувати Богу, гематоми у голові зійшли. Чекаємо на операцію. Треба зібрати до купи роздроблені кістки на обличчі та черепі. Лікування буде тривалим. Щодня на медикаменти йде в середньому від тисячі до двох тисяч гривень", – розповідає батько Максима Беспалова.

Нагадаємо, 24-річний Максим Беспалов розбився на мотоциклі. В результаті аварії Максим отримав черепно-мозкову та інші супутні важкі травми. Зараз він перебуває у реанімаційному відділенні Кременецької лікарні. Біля нього постійно перебувають батьки, під опікою який знаходиться ще один син – 28-річний Віктор. У 18 років хлопець невдало стрибнув у річку та отримав травми. Більше на ноги він не встав. 
Якщо у вас є змога допомогти – допоможіть, будь ласка.

Карта ПриватБанку

4731 2191 1433 8969 на імя Беспалов В’ячеслав Васильович ( батько Максима ) тел 0989542231

4731 2191 2281 0934 (долари) BESPALOV VIACHESLAV

4731 2191 2281 0942 (євро) BESPALOV VIACHESLAV

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення