"Після трьох тижнів коми - прийшов до тями": на Кременеччині батьки просять врятувати сина, що потрапив у ДТП


Молодий чоловік Максим Беспалов, який з 28 серпня перебував у комі після ДТП, прийшов до тями: медики характеризують його стан як стабільно важкий.

Як інформує "Файне місто", 24-річний кременчанин впізнає та чує рідних, проте говорити ще не може. Юнак пережив вже дві операції, які, на жаль, не останні. Лікування та реабілітація будуть тривалими.

“Максим відкрив очі, він вийшов з коми. Це сталося тиждень тому. Він впізнає та чує мене. Коли я до нього звертаюся, то у знак того, що чує, він закриває очі. Говорити син ще не може – сильно роздроблені кістки обличчя -коли змикає верхню та нижню щелепи, то в районі носа все також рухається, настільки поламано. Лікарі говорять про операцію, яку планують провести вже ближчим часом. Будуть ставити, мабуть, пластини, аби з’єднати все до купи. Але, дякувати Богу, він живий і вийшов з коми. Є, правда, температура. Звідки вона лікарі сказати не можуть. Однієї миті 37,2, а вже через 15 хвилин – 38,5. То Максим отримує терапію”, – розповідає   батько постраждалого хлопця В’ячеслав Беспалов.


За словами пана В’ячеслава, ще коли Максим був у комі, у нього почалися набряки шиї. Була проведена трахеотомія. Також молодик пережив трепанацію черепа – видаляли рідину, яка накопичувалася та тиснула на головний мозок. Зараз Максим Беспалов перебуває у відділенні нейрохірургії в тернопільській обласній лікарні.

Нагадаємо, 28 серпня близько 18:00 години Максим Беспалов не впорався з керуванням мотоцикла Альфа, з’їхав з проїжджої частини дороги і врізався в дерево. В результаті удару він отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та інші ушкодження. Молодика в церебральній комі з важкими травмами доправили в медзаклад.
Родина Беспалих дуже потребує допомоги небайдужих. Кожна гривня – важлива. Щодня на лікування дитини потрібні чималі кошти. Якщо у вас є змога допомогти – допоможіть будь-ласка.

Карта ПриватБанку

4731 2191 1433 8969 на імя Беспалов В’ячеслав Васильович ( батько Максима ) тел 0989542231

4731 2191 2281 0934 (долари) BESPALOV VIACHESLAV

4731 2191 2281 0942 (євро) BESPALOV VIACHESLAV

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення