У Кременці багатодітна мати обікрала чоловіка у готелі

Щоправда, повернути всі кошти жінці легкої поведінки довелося в суді, аби пом’якшити покарання. Тим паче, що йшлося про чималу суму – 200 доларів США та 360 польських злотих, що відповідно до офіційного курсу валют становило загалом 7 тис. 596 грн.
[ads-post]Чи була весела пані «клофелінщицею», слідство не встановило. Зрештою, може, й справді потерпілий просто заснув, хильнувши зайвого спиртного, а не від підсипаних снодійних. Річ у тім, що чоловік запросив спокусливу панянку до себе в номер готелю «Віка». Однак чи гостя менше пила, чи чоловік трохи не розрахував власні сили, зрештою він заснув. Переконавшись, що дядько мирно хропе, спритна молодиця швиденько перевірила кишені куртки та викрала із гаманця всі гроші, а саме зазначену вище суму. Та швиденько втекла, адже вдома добродійку чекали троє маленьких дітей!

Щоправда, скористатися здобиччю добродійка не встигла.

На засіданні в Кременецькому районному суді багатодітна злодійка повністю визнала провину та попросила затвердити укладену нею з потерпілим угоду про примирення. Оскільки її прохання підтримав і чоловік, суд це зробив та призначив їй покарання у вигляді штрафу – 1 тис. 125 грн.

Водночас дивує позиція соціальних служб: чого може навчити своїх дітей мати, яка пиячить по готелях і нишпорить по кишенях своїх клієнтів?

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення