Стало відомо, коли нарешті прийде літнє тепло: детальний прогноз

Синоптик розповіла, коли в Україну прийде літнє тепло - Волинь Infa
Найближчими днями в Україні зберігатиметься прохолодна погода, потепління розпочнеться 5 червня. Згідно з прогнозом Погода УНІАН, 4 червня температура повітря в Україні не підніматиметься вище +18...+23 градусів. Практично по всій країні пройдуть дощі, на півдні - з грозами.
[ads-post]
5 червня температура вдень становитиме +18...+26 градусів, однак опади не припиняться. До кінця поточного тижня місцями потеплішає до +28, а дощі залишаться тільки в центрі та на півночі України.
- Літо потроху збирається з думками і готується не лише до нарешті лЮдського потепління, а й ще подбає про типові сезонні подаруночки - грози, - написала на своїй сторінці у соцмрежі синоптик Наталка Діденко. - Так, завтра у більшості областей України пройдуть грозові дощі.
Карта 1 - дощі.

Карта 2 - вірогідність гроз.

При грозах можливий локальний град.
На Сході України та у південній частині суттєвих опадів не передбачається. Окрім Одещини - там у четвер є ймовірність дощів.
Вітер з південного заходу, 5-10 м/с.
Температура повітря завтра підвищиться, повсюди у денні години очікується +17+22 градуси.
Але інфантильна ніч ніяк не хоче відпускати мамину ручку, міцно тримається за квітень-травень, лише +5+10 градусів, на Півдні до +13 градусів.
У Києві 4-го червня пройдуть дощі з періодичними грозами. При грозі можливий рвучкий вітер та навіть в окремих районах град. Обережно.
Найближчої ночі у столиці +8+10 градусів, завтра вдень потепліє до +18+20 градусів.
До кінця тижня потепління в Україні посилиться, стовпчики термометрів досягатимуть +20+28 градусів, а вихідними на Півдні, Сході та на Дніпропетровщині місцями до +30 градусів.
Тому скоро на всіх народних радіостанціях очікуємо на новий хіт: було - `закрийте вікно, мені дує`, стане - `відкрийте вікно, мені душно`))
Літо розпочинається...

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення