Офіційно: Які маршрути відновили у місті та за яким графіком їздить громадський транспорт

Як раніше повідомляли у Кременецькій міській раді, після погодження обласної комісії відбулися термінові засідання міської та районної комісій з ПТЕБ та НС. Відтак, від сьогодні, 18 червня, кременчани зможуть потрапляти на роботу громадським транспортом. Щоправда, відновлять наразі не усі міські та приміські маршрути.
[ads-post]Кременецька міська рада наголошує, що перевезення здійснюють з дотриманням усіх карантинних вимог. Також просимо у години-пік першочергово давати можливість потрапити на роботу чи до дому людям, котрі працюють.

Наразі громадський транспорт курсуватиме за графіком вихідного дня, з яким можна ознайомитися на сайті міської ради. Відповідно кількість рейсів зменшено на 40%. Кількість рейсів збільшуватиметься по мірі необхідності. Пільгові перевезення за посвідченнями, що були видані раніше міською радою, на час карантину не здійснюватимуться.

У автобус допускатимуть лише пасажирів із засобами індивідуального захисту (маски, респіратори). Також кількість пасажирів повинна відповідати кількості сидячих місць. У кожному автобусі розміщуватимуть пам’ятку про правила карантину та правила, яких необхідно дотримуватися у цей період.

Громадський транспорт курсуватиме за маршрутами 2, 13 та 4 (Переліски).

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення