"Хоча б моліться за нього": родичі чоловіка, який розбився на мотоциклі на Кременеччині, просять про допомогу

27-річний Михайло Мельничук, який тиждень тому розбився на мотоциклі, опритомнів. Проте стан чоловіка й надалі залишається важким, пише Файне місто.

“Минули ті страшні 5 днів очікування після ДТП, які лікарі казали будуть найважчими для Михайла. Він прийшов до тями. Впізнає нас, руки і ноги відчуває. Не можна сказати, що йому стало значно краще, може трошечки, головне, що не гірше. Стан його залишається важким. Вчора, як повідомив нам лікар, Михайло спробував щось трошки їсти. Надалі вже лікарі будуть вирішувати, що і як робити. Молитви, ми просимо для нього зараз тільки молитви”, – розповідають рідні Михайла.
[ads-post]На сьогодні родина має все необхідне, що потрібно для лікування чоловіка на цей момент. Що буде завтра – прогнозувати не беруться.

“Нам люди дуже допомогли, підтримали. Дуже всім вдячні. Маємо на цей час все необхідне для лікування. Як буде завтра ми не можемо сказати. Дасть Бог, гірше вже не буде і великих коштів вже не треба буде. На нині всього достатньо. Зараз Михайло потребує тільки молитви всіх небайдужих”, – додають рідні.

Нагадаємо, Михайло Мельничук розбився на мотоциклі між селом Гаї та хутором Ковалики Кременецького району. У потерпілого діагностували перелом основи черепа.
Причиною нещастя, як повідомляють рідні, стала грунтова дорога з численними вибоїнами. Чоловік загальмував, аби оминути перешкоду, і перелетів через кермо. Удар прийшовся на голову. Потерпілий перебуває у нейрохірургічному відділенні в одній з лікарень Тернополя. Народився Михайло Мельничук 21 листопада 1992 року. Своєї сім’ї поки що не має. Проживає з батьками, має двох сестер.

Номер картки Ощадбанку сестри Михайла Оксани Кирилюк: 5167 4901 8959 9393

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення