У Кременці запрацює ринок, який єдиний в області відповідає вимогам карантину

У Кременці запрацює ринок, який єдиний в області відповідає вимогам карантину (фото)
Уже у найближчі вихідні у Кременці запрацює продовольчий ринок. Наразі він перший і єдиний на усю область, що відповідає абсолютно всім вимогам для роботи у режимі карантину. Нагадаємо, що через COVID-19 у місті днями закрили один з супермаркетів. Відтак відкриття ринку, де окрім товарів першої необхідності, можна придбати свіжу домашню продукцію, дуже вчасне.
[ads-post]– Агропромисловий «Новий ринок» (м. Кременець, вул. С. Петлюри, 46а) закінчив підготовчі заходи до початку роботи на період карантину і подав до Кременецької міської ради заяву на проведення комісійного інспектування. Обладнані захисними екранами торгівельні місця у молочному та м’ясному відділі, розміщено зі збереженням відстані 3 м між продавцями. Придбано дезінфікуючі килимки до входів та виходів, апарат для температурного скринінгу, дезінфікуючі засоби для рук. Продавцям у м’ясному відділі надаватимуться комплекти одноразового одягу (шапочки, нарукавники та фартухи). Наявні два входи на територію ринку дадуть можливість запобігти скупченню покупців біля одного входу. Окремі входи і виходи із м’ясного та молочного павільйонів гарантуватимуть можливість оглянути бажаний товар і безпечний прохід для покупців. Задля зручності орієнтування та збереження відстані між покупцями наявна сигнальна розмітка. Таким чином нами виконано усі вимоги Постанови ГЛСЛУ N14 від 27.04.2020 року, – розповіла директор Нового ринку в Кременці Аліна Арєфєва.
Також вона повідомила, що на час карантину продавцям не лише безкоштовно надаватимуть торгові місця, а й комплекти одноразового одягу. Для зручності, у кожному із залів є рукомийники, на території – безкоштовний туалет. Є навіть візки для товару.
– Оскільки, на сьогодні діють обмеження щодо необхідності збереження 3-метрової відстані між продавцями, кількість торгівельних місць у м’ясному павільйоні ми були змушені зменшити до семи. Усі ці місця на сьогодні вже є зарезервованими. Через значну кількість бажаючих реалізовувати молочну продукцію – молочний відділ працюватиме у дві зміни. Продавці із розсадою та городиною стоятимуть під навісом. Загалом, на період карантину, ринок працюватиме із 8:00 до 17:00. Санітарний день – понеділок, – каже Аліна Арєфєва.
Комісійне інспектування на ринку проведуть завтра. Покупців чекають уже цієї суботи.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення