Кременчанка Юліанна Туницька - у ТОП-6 в командній естафеті змагань із санного спорту на ІІІ Зимових Юнацьких Олімпійських Іграх

В Санкт-Моріці (Швейцарія) саночники розіграли останній на ІІІ Зимових Юнацьких Олімпійських іграх комплект медалей - у командній естафеті. Україна була представлена в одномісних санях Юліаною Туницькою з Тернопілля (Кременець) і львів’янином Олегом-Романом Пилипівим, а також двомісним екіпажем у складі львів’янина Вадима Микиєвича та спортсмена з Кременця, який зараз навчається у Львові, Богдана Бабури. В результаті наша збірна зайняла високе шосте місце серед тринадцяти команд-учасниць.
[ads-post]«Командою розуміємо, що могли посісти й вище місце, але ми продемонстрували непогані заїзди. Вважаю, що 6 місце – хороший результат», - сказав Олег-Роман Пилипів, коментуючи виступ на Інтернет-сайті НОК України. «В цілому, враження від Юнацьких Олімпійських ігор дуже позитивні. Змагання організовані на найвищому рівні. У селищі впродовж усього часу панувала дуже класна, весела атмосфера, ми мали насичену освітню програму. За все це щирі слова вдячності організаторам. Все було круто», - додав українець.
Нагадаємо, минулого тижня українці Олег-Роман Пилипів у змаганнях серед юнаків в одномісних санях та екіпаж Надія Антонюк-Олександра Мох показали, відповідно, 13-й і 10-й результат, а чоловічий екіпаж Вадим Микиєвич і Богдан Бабура був дискваліфікований. А найкраще серед українських саночників виступила наша землячка Юліанна Туницька, яка стала п’ятою у змаганнях серед дівчат в одномісних санях.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення