Знайшлися: на прохання білоруса, який шукав знайомих у Кременці, відгукнувся 60-річний кременчанин


Білоруса Дмитра Чернушевича, який напередодні Нового року розшукував родичів чи знайомих у Кременці, упізнав 60-річний кременчанин. Звати чоловіка Віктор. Він прочитав публікацію і зателефонував у редакцію газети Інформаційного центру "Діалог" та розповів, що знає цього чоловіка.
[ads-post]Віктор пригадав: "Я не є родичем Дмитра, але ми жили на одному подвір'ї. Я з дитинства знав їх, Сашу і Віктора (батька і брата Дмитра). Це були 1975-ті - 1985-ті роки. Батько Саші працював у лісотехнікумі. Софія, дружина Броніслава Фернандовича, працювала бухгалтером. Потім сини виїхали. Пам'ятаю, як ми ганяли на велосипедах, катались на санках, лижах. Тоді зовсім інше дитинство було. Саша був від мене на два роки старший, а Віктор був ще старшим. Буду радий дізнатися, як склалось життя у знайомих з дитинства".

Нагадаємо, в останні дні минулого року журналісти Кременець.City писали про чоловіка із Білорусі Дмитра Чернушевича, який розшукував родичів чи знайомих у Кременці. Тоді він у розмові з журналістами розповів:

"В моїй історії немає нічого надзвичайного, просто мені цікаво, як живе місто, чи пам`ятає хтось предків. Я часто їжджу у Буковель взимку, влітку люблю кататись на мотоциклі у Карпатах. Кожного разу проїздом через Тернопільщину. Згадую, як літом бував у Кременці. Знайомих немає, зайти нема до кого. Мій батько - Олександр, у нього був старший брат Віктор. Дядька звали Броніслав, бабусю - Софія. Сам я зараз проживаю у Мінську, де й народився".

Крім того, чоловік дав нам світлини, на яких його батьки Олександр та Світлана Чернушевичі замолоду знаходяться, ймовірно, у Кременці. Вони були студентами Білоруського державного університету інформатики та радіоелектроніки (до 1993 року - Мінський радіотехнічний інститут, МРТИ). 

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення