Презентація книги кременчанки "Одна історія": як все було

Свою книгу “Одна історія” кременчанка Юлія Непомяща писала дев’ять місяців. І вже під новий рік книга вийшла друком і розійшлася із автографами серед друзів та знайомих.
[ads-post]“Взагалі я пишу з дитинства - вірші, прозу, новели, пісні, сценарії, це для мене досить легко. А от написання книги виявилося складним процесом. Свою книгу я розділила на дві частини. Перша вже побачила світ і мені дуже важлива думка читачів”, - каже Юлія Непомяща.

“Одна історія”, це історія однієї жінки, яка вміє любити, їй буває боляче, вона з своєрідним почуттям гумору, має дітей і багато пережила.

“Закінчення першої частини досить неоднозначне”, - каже Юля.

Коли  книга була написана, її електронний варіант Юля відправила своїй подрузі у Київ. Каже, що її критика була такою, що це просто діалог,  а саму книгу потрібно було оживити. 

У книзі є дещо із особистого життя, наприклад, дитинство героїні. Розповіді про чотирьох подруг з якими йде по житті. Про батьків, які завжди поруч. Про чоловіка, його риси, характеру. Сестричку, яка завжди підтримувала. Є у книзі згадка і про товариша.

Тепер авторка гадає, що друга частина повинна неодмінно вийти і побачити світ, і дуже хоче, щоб усі прожили разом із нею цю історію і прочитали фінал.

“Однозначно він буде не таким, як ви собі уявляєте”, - додає Юлія Непомяща.

Авторка вдячна усім, хто прийшов на презентацію книги, у перші дні нового року, у арт холі ”Дель каста”.

“Велике дякую батькам, татові який мене завжди підтримує буквально у всьому та мамі  за здорову критику, яка мене стимулює”, - каже Юлія Непомяща.

Другу частину книги Юлія планує видати до свого дня народження у червні.

Придбати книгу можна у авторки, вартість 100 гривень.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення