Планування на рік: чому це важливо, досвід кременчанина


Чому важливо планувати і ставити перед собою чіткі завдання на увесь рік, розповідає людина, котра вже тривалий час записує свої цілі і завдання у блокнот. Каже, що це допомагає зосередитися на важливому і зорганізуватися.

Про свій досвід планувати розповів нам лікар-стоматолог Іван Бондарчук.
[ads-post]
Свої плани він поділяє на декілька пунктів. Насамперед, це фізичні досягнення. Спортзал, інші тренування.

“Важливим пунктом є харчування. Завжди хочу себе перевірити  чи можу відмовитися від тих чи інших продуктів”, - каже Іван Бондарчук.

А третім пунктом відзначає матеріальну сторону. Певні досягнення з фінансової точки зору.

“Записую, які я хочу придбати речі для роботи, для своїх потреб, скільки маю відкласти коштів кожного тижня”, - додає Іван Бондарчук.

Також має дошку візуалізацій. А планувати почав років пять назад. І вписує у щоденник хоча б раз на тиждень те про що зроблено і над чим працював.

“У мене є продуктивний щоденник Це дуже зручно, ти систематично записуєш свої плани, мрії, бажання, а не десь на листочках, котрі отім губляться”, - додає Іван Бондарчук.

І кожен свій ранок розпочинає із звичних завдань.

“Інколи не вдається досягти деяких пунктів, але я себе не картаю за це. Я знаю, що виконаю все пізніше”.

Найближчі люди реагують позитивно.

“Мене підтримують мої батьки. Ну, вже нормально реагують на мої експерименти”, - каже кременчанин.

Додає, що основні цьогорічні плани збулися. Планував купити деякі речі для роботи та зробити ремонт в робочому кабінеті.

“Я це реалізував. Ну, пожертвував відпочинком. Натомість маю певні досягнення. На наступний рік вже запланував відвідати деякі країни. Наразі вивчаю англійську мову, ходжу на курси. А на майбутнє ще багато планів”, - каже Іван Бондарчук.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення