У Кременці собак підгодовують отрутою


Мешканці міста Кременець на Тернопільщині повідомляють про невідомих осіб, які підгодовують собак, після чого тварини помирають у муках.[ads-post]Як повідомили у Фейсбук-спільноті «Шукаю тебе!Кременець», від рук «годувальників» померли уже дві собаки. Небайдужі містяни розшукують живодерів, які познущалися з безневинних тварин. За словами мешканців, чотирилапі не робили нікому нічого поганого, щоби вкінці заслужити смерть у муках.

—  На що дивиться влада, чому саме такі заходи застосовують. Якби подбали про звичайну стерилізацію, то проблема з щорічною кількістю собак була б вирішена. Але ж ні! Мер, всі барани, що сидять в кабінетах та думають лише про свої забаганки. Це сором. Хто б це не зробив, нехай не забуває про закон бумеранга, —  зауважила Лілія Матисюк.

—  Це страшна смерть. Це не людяний метод. Ви ще не забувайте, що наші домашні собаки інколи йдуть з дому, втікають. І вони можуть з'їсти отруту. Колись так отруїлася моя собака. Мучилася на очах у господарів, а ти нічого вже не можеш зробити, —  прокоментувала Оксана Фурсик.

—  Собак хтось труїть! Зараз це – кримінальний злочин. Є відповідна стаття. Чому не реагують органи правопорядку? Собак можна тільки відловлювати. А якийсь нелюд дав наказ труїти собак, — додав Viktor Sozonovsky.

—  То треба бути скотиною, щоб так ставитись до тварин. Якщо ти будеш добрим до тої бідної собаки, то і вона буде доброю до тебе. А не труїти їх. Давайте вас почнемо труїти. Нічого ж не станеться, якщо можна з собаки знущатись, то значить і з вас теж. Вони такі ж живі, як і ми, —  зазначила Оля Коршенюк.

—  Так, не сперечаюсь, що страшно потрапити в собачу тічню, але це все наша провина! Люди безжально викидають тварин, залишаючись при цьому безкарними! Ці собаки з допомогою нормальних людей, пережили чумку, але не пережили людську злобу! До речі, у великого пса є господиня! (Не виправдовую те,що він ходив містом) Але такої страшної смерті точно не заслужив! Це проблема нашого міста, для нашої влади отруїти – це найлегший вихід з ситуації. Тому що ті 500 грн за стерилізацію вони краще покладуть до своєї кишені! Ні серця, ні душі, ні розуму! Люди, ви гірші від тих псів! —  підмітила Lena Chaykovska.

—  Звичайно шкода, що з ними борються таким варварським шляхом. Але от якби зачепили, то Ви б по іншому говорили. А проблема безпритульних псів – то наша вина. Позаводили собак, а цуценят – вивозять. До мене щороку від 3до 10 собак-цуценят-котів підкидають, —  обурилася Жменька Бестрицька.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення