Потрібна пластина, щоб закрити мозок: просять допомогти одужати багатодітній мамі з Кременеччини

На Кременеччині продовжують рятувати матір п’ятьох дітей Таню Спосіб. На початку листопада жінка, пересуваючись на скутері, потрапила в автопригоду і важко травмувалася.
[ads-post]Таню госпіталізували в реанімацію, вона тривалий час була в комі. Медики були дуже обережні в прогнозах. На щастя, стан жительки с. Старий Тараж покращився. Втім до повного одужання на багатодітну маму чекає ще одна операція. Фінансові ресурси незаможної сім’ї давно вичерпані, тому близькі хворої просять допомоги в небайдужих людей.
Прохання про підтримку у мережі опублікувала Наталя Василенко.
І ось цей довгоочікуваний день настав. Таня переведена з палати інтенсивної терапії в хірургічне відділення. Позаду перенесені декілька оперативних втручань. І найголовніше вона самостійно дихає, їсть, розмовляє і пам’ятає своїх рідних.
У Тані попереду ще одне оперативне втручання. І її рідним потрібно знайти кошти на пластину, яку медики встановлять у голові жінки щоб закрити мозок у місці, де були видалені осколки черепа.

Родина просить небайдужих до чужого горя людей відгукнутися та допомогти зібрати кошти.

Контактна особа- мама Тані-Бовт Ганна Миколаївна (098)506 9361

Номер картки ПриватБанк 5168 7573 7614 4137

На Таню вдома чекають п`ятеро дітей, а попереду свята. Сім’я заощаджує кожну гривню. Діти звичайно не будуть обділені ні увагою, ні подарунками. Я звертаюсь до тих хто має можливість порадувати цих дітей якимось подарунком. Я думаю, що краще всього-смаколик чи іграшка. Вони будуть дуже раді. Відправляти на поштове відділення “До запитанням ” с. Старий Тараж, індекс 47051 Бовт Г.М.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення