Саночниця з Кременця стала сенсацію на змаганнях у Німеччині та візьме участь в Олімпійських Іграх

Тернопільщина, Кременець, Спорт, санний спорт, Олімпійські Ігри, Юліанна Туницька, перемога, Фото, ТеренЧудовими новинами завершується рік для кременецьких санкарів.

[ads-post]Раніше «Терен» розповідав про перспективу участі юної спортсменки Юліанни Туницької у Юнацьких Олімпійських Іграх. Днями вихованка Тернопільської обласної школи вищої спортивної майстерності, учениця 11 класу Кременецької ЗОШ №1 здобула це почесне право.
– Учора на етапі Кубка світу в Німеччині (Альтенберг) Юліанна Туницька здобула золото. Попереду головні змагання – Юнацькі Олімпійські Ігри! – розповіла «Терену» тренер спортсменки-саночниці Світлана Кравчук. – Юліанна займається санним спортом з 6 класу. Вже й самого початку було зрозуміло, що ця дівчина буде показувати хороші результати. У 14 років вона виконала звання майстра спорту України, посівши 3 місце на дорослому Чемпіонаті України. Після цього її включили в дорослу збірну України. Участь в етапах Кубка світу та підготовка до них здійснюється за допомогою Міністерства молоді та спорту, також деколи не обходиться без власних коштів. Тиждень тому Юліанна здобула ліцензію на Юнацькі Олімпійські ігри, які розпочнуться 9 січня у Лозанні, Швейцарія. Тому залишається тримати кулаки, бо конкуренція зовсім не легка, – каже тренер Юліанни.


Новини партнерів

Останні новини

Оголошення