В Кременці жінка з дитиною дивом залишились живі через недбалість будівельників

12 грудня, близько 17:30, в центрі Кременця впав тимчасовий паркан. На жаль в той момент проходила жінка із дитиною, яку забрала із дитячого садочка. Мама дитини отримала сильні забиття від яких болить усе тіло.
[ads-post]Як повідомляють у спільноті Типовий Кременець - при падінні конструкції, жінки прийняла весь удар та всю вагу на себе, чим захистила свого хлопчика від травм. Лікарями травмування дитини наразі не виявлено, вже пізніше стала боліти ніжка. Паркан належить будівельникам, які нещодавно розпочали реконструкцію площі у Кременці. До слова: при встановленні огорожі її переносили три рази (що добре видно на фото), поки нарешті узгодили для неї місце.
На изображении может находиться: автомобиль и на улице
Ось що говорить постраждала: "Доброї ночі, кременчани!!! Багато з вас, мабуть, бачили, що впала загорожа майбутньої площі в м. Кременець. Але якби ж то вона просто впала і не покалічила людей... Не тут то було. Я з 5- ти річною дитиною йшли з садочка по тротуару, і ця вся 1,5 метрова залізна огорожа довжиною в приблизно 50 м зі стовпами завалися на нас і накрила. Син почав несамовито кричати, а я спробувати вилізти, але зрозуміла, що це мені не під силу. На наше щастя, стояла припаркована машина поблизу, і мужчина вибіг з неї і витягнув нас з дитиною. Там посередині є виїмка від нас))) Він допоміг припідняти загорожу і якось ми видерлись. Поліція і швидка прибули на місце події і взяли в нас пояснення. Я написала заяву. Медсестра зі швидкої запитала, чи ми неушкоджені, адже крові на нас не було і ми змогли стояти ногах. Швидка поїхала, а ми залишились з патрульними. Я, напевне, від шоку не відчувала на той момент болі. Але через деякий час зрозуміла, що мене болить рука, права лопатка і правий бік та коліно.Сказала про це і записала в пояснювальній. Після того з дитиною поїхали на огляд в приймальне відділення лікарні. Там нас оглянув травматолог і зафіксував забої у мене. Я зробила рентген. Є підозра, що маю тріщину. Ось така ситуація. Тепер нам потрібен кваліфікований некорумпований адвокат. Якби йшла дитина сама чи старенька бабця, то її би прибило точно. Весь удар прийшовся на мій рюкзак з правої сторони( це ще повезло, що я там його несла). І він пом'якшив удар."
На изображении может находиться: небо, на улице и природа

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення