"Просто заплатить штраф": на Кременеччині жінка жорстоко вбила собаку

Картинки по запросу жорстоко вбила собаку
Жахливе вбивство у Кременці: поки хазяйки не було вдома, сусідка зайшла на подвір’я й ударами сапи закатувала собаку на прив’язі.[ads-post]Як повідомляє "Доба", ще живу собаку вона відв’язала і викинула на узбіччя. Скавчання почув сусід й повідомив про все, що сталося господарів. Цуценя з розтрощеною щелепою та з іншими численними травмами відвезли до ветеринара, однак гуманнішим виявилося його приспати.

Виявилося, напередодні цуценя ганялося за курами й оця страшна розправа над уже прив’язаною тваринкою була помстою. Стосовно мучительки завели кримінальне провадження за жорстоке поводження з тваринами.

За жорстоке поводження з тваринами, що відносяться до хребетних, у тому числі безпритульними тваринами, що вчинене умисно та призвело до каліцтва чи загибелі тварини, а також нацьковування тварин одна на одну чи інших тварин, вчинене з хуліганських чи корисливих мотивів, публічні заклики до вчинення діянь, які мають ознаки жорстокого поводження з тваринами, а також поширення матеріалів із закликами до вчинення таких дій – караються арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років.

Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, вчинені з особливою жорстокістю або у присутності малолітнього чи неповнолітнього, або щодо двох і більше тварин, або повторно, або групою осіб, або вчинені активним способом, – караються позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Між тим, кременецьку пенсіонерку засудили до … символічного штрафу.

До Кременецького райсуду надійшла угода про визнання винуватості, укладена між прокурором Кременецької місцевої прокуратури та обвинуваченою. У цьому документі зазначено, що обвинувачена визнає вину у повному обсязі та щиро розкаюється. Відтак сторони угоди дійшли згоди щодо призначення покарання у вигляді штрафу в розмірі 30 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 510 грн.

Потерпіла не заперечувала проти такої угоди. Нещодавно Кременецький райсуд затвердив угоду та оголосив обвинувальний вирок.

Новини партнерів

Останні новини

Оголошення